Wie zijn wij

Voor uw organisatie bent u op zoek naar helder en toepasbaar advies of ondersteuning. En soms heeft u behoefte aan een bredere deskundigheid. Daar ligt onze kracht. Expertise en Verbinden!

The Compliance Network is een adviesbureau en netwerkorganisatie in de vorm van een coöperatie waar ervaren professionals (15+ jaar werkervaring) zich hard maken voor de integriteit, compliance en privacy agenda van uiteenlopende organisaties in Nederland en daarbuiten. Veelal zelfstandig, soms in teamverband, maar altijd in verbinding met elkaars kennis, ervaring en netwerk. Centraal staat de integere en verantwoorde bedrijfsvoering van uw organisatie; uw verantwoordelijkheid om vooruit te kijken, te anticiperen en aantoonbaar risico’s en naleving van normen te beheersen.

visual

Leden

Leden van de cooperatie zijn zelfstandigen en beschikken over een veelzijdige achtergrond, zowel qua opleiding als werkervaring. Daardoor leggen zij makkelijk verbinding met professionals van operationeel niveau tot senior management en maken de bedrijfstaal snel eigen.

Met werkervaring in de business (leidinggevend en uitvoerend), advocatuur, compliance officer en risk manager, toezicht AFM/DNB, accountancy, en ook als trainer en coach zijn de leden in staat om klantvragen vanuit verschillende hoeken te beschouwen en aan te pakken.


visual

Deelnemers

Naast leden kent The Compliance Network deelnemers die, vanuit hun complementaire achtergrond en expertise, bij opdrachten actief betrokken worden.